Howe Sound House
Gambier Island, British Columbia

Atop a steep hillside and nestled within fir trees the challenging building location required transport of materials to the site by barge. The cedar and glass home overlooks the Howe Sound and its wide open living spaces share views with the kitchen, dining room, and loft. Lift and slide doors create a seamless flow between inside spaces and the outdoor areas. The main roof channels rainwater to one location where it spills from a scupper, creating a water spectacle during the frequent rainfalls.

Howe Sound House-1 Howe Sound House-2 Howe Sound House-3

Inspired by this design? We can modify it or create a fully custom home for you, then deliver the precision-fabricated building package wherever you wish to call home.

> Learn more about our process

> Contact us